Welkom bij ‘De Voorkom Een Vechtscheiding Podcast’!

In mijn rol als mediator, advocaat en coach, ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden om samen te werken met collega’s die dezelfde passie delen: het voorkomen van vechtscheidingen. Een van die fijne collega’s is Elske Damen, eveneens expert op het gebied van scheidingen, en die net als ik vastbesloten is om te zorgen dat scheidingen zo vreedzaam mogelijk verlopen.

Onze Samenwerking

Elske en ik hebben vaak gesprekken gevoerd over onze aanpak en ervaringen. We delen niet alleen verhalen uit de praktijk, maar ook waardevolle kennis. We waren beiden enthousiast over het idee om deze gesprekken te delen, zodat anderen hiervan kunnen leren.

De Geboorte van ‘De Voorkom Een Vechtscheiding Podcast’

Dit idee heeft geleid tot de creatie van ‘De Voorkom Een Vechtscheiding Podcast.’ We hebben de eerste opnames al gemaakt en zijn blij dat we nu onze eerste aflevering met jullie kunnen delen!

Wat kun je verwachten?

In onze podcast zul je niet alleen naar ons luisteren, maar ook naar andere experts die zich op verschillende manieren inzetten om vechtscheidingen te voorkomen. Sommigen hebben zelfs persoonlijke ervaringen die ze met ons delen, evenals waardevolle tips en adviezen. Daarnaast behandelen Elske en ik verhalen uit onze eigen praktijk, bespreken we actuele thema’s en beantwoorden we veelgestelde vragen, evenals vragen van onze luisteraars.

Samen Voor Goede Scheidingen

Onze missie is duidelijk: we willen zo veel mogelijk vechtscheidingen voorkomen, want goede scheidingen zijn zeker mogelijk!

Luister Nu!

Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan naar onze podcast op Spotify via deze link. Vergeet niet je meteen te abonneren op ons podcastkanaal, zodat je geen enkele aflevering hoeft te missen!

Blijf Betrokken, Deel je Verhaal

We willen graag dat jij betrokken raakt bij onze missie om vechtscheidingen te voorkomen. Deel je verhaal met ons en stuur ons je vragen en suggesties. Samen kunnen we een verschil maken.

Dank je wel voor het luisteren naar ‘De Voorkom Een Vechtscheiding Podcast’. Laten we samen streven naar vreedzame oftewel goede scheidingen en daarmee naar een betere toekomst voor de gezinnen in Nederland!

 

Voor meer informatie en voor het insturen van de vragen of suggesties: stuur een email naar info@advocatenpraktijkdenhollander.nl.